Om Proffdata

Proffdata har en målsetning om å være ledende spesialister på personvern og datasikkerhet, samtidig som vi har et perspektiv på sosiale, juridiske og etiske utfordringer. Vi leverer tjenester til både statlige og private virksomheter, og har både store og små på kundelisten. I tillegg samarbeider vi med organisasjoner og annet næringsliv for å øke kvaliteten på våre produkter og tjenester.

Proffdata ønsker å bidra til det lokale næringslivet på Sørlandet. Vi har derfor satt i gang flere initiativer som vil øke bevisstheten og konkurransekraften. Noen av disse initiativene har vært i samarbeid med IT-klyngen som vi er medlem av. Vi gjennomførte for eksempel en undersøkelse for å måle hvor langt bedrifter som drev med digitalisering var kommet med den nye loven.

Andre initiativ er blant annet introduksjonskurs i den nye personvernloven, samt høstens store høydepunkt – Personvernkonferansen 2017. De fleste arrangement vi avholder blir fullbooket og målinger viser at nærmere 92% av deltakerne svarer “Fornøyd” eller “Svært Fornøyd” med tilbudet.

Proffdata + Telehuset

1. januar kjøper Telehuset Vennesla (IT Total AS) seg inn i Proffdata AS. Oppkjøpet påvirker Proffdata og både nye og eksisterende kunder på en svært positiv måte. Telehuset Vennesla har historie helt tilbake til 1977 og kan vise til svært gode resultater, både økonomisk og organisatorisk, og vil bidra strategisk og økonomisk til å gjøre Proffdata til Sørlandets beste selskap innen personvern og datasikkerhet.

En konsekvens av oppkjøpet er at hovedkontoret til Proffdata flyttes fra Telenorbygget på Kjøita til Hunsfos Næringspark på Vennesla. Her vil selskapet ta del i den fantastiske utviklingen som foregår der, som er både inspirerende og motiverende. Telehuset bygger der et nytt topp moderne datasenter, og Proffdata vil sørge for at samsvar med den nye loven vil være oppdatert til enhver tid.

 

Ledelsen

Som daglig leder i Telehuset Vennesla de siste 14 årene har Geir bygget selskapet opp til en solid og suksessfull IT-bedrift. Med gode lederegenskaper og administrativ erfaring sørger han for at Proffdata leverer en solid tjeneste som kundene vil merke positivt.

Geir Sandaker

Styreleder, Proffdata AS

Proffdata AS

Telefon: 906 71 111
Email: post@proffdata.no

 

Ressurser

Her er noen relevante ressurser i forhold til arbeidet med GDPR.

%

Antall som ikke er klare for GDPR